Værdier

Vision

Vi vil anerkendes som den mest personlige strategiske rådgiver for kompetente topledelser.

Vores ambition er at sætte agendaen for stærkt lederskab. Vi vil gøre en afgørende forskel for, hvordan topledere agerer.

Mission

Vi vil skabe mere og bedre lederskab.

Vi tror på, at stærkt lederskab er nøglen til fremtidig succes. Succes bygger på god strategi og stærkt lederskab. Vi er specialister i strategi og særligt dygtige menneskers mentale anatomi.

Værdier

Vi har tre grundlæggende værdier:

Direkte
Vi siger tingene, som de er. Vi arbejder med strategi som et redskab for ledelse. Også når det er ubehageligt og problematisk.

Menneskelig
Vi interesserer os for mennesker generelt. Men især for kompetente mennesker. Vores arbejde er at hjælpe dem med at blive gladere, dygtigere og mere tilfredse. Både med deres liv og deres forretning.

Ansvarlig
Vores rådgivning påvirker mennesker, virksomheder og samfund. Det ansvar skal vi tage alvorligt.

Nyheder

De ledere, der ikke forstår mennesker, får et problem i fremtiden

July 14, 2016
Ledelse har altid handlet om mennesker og gode ledere har altid været sublime kendere af mennesker. Det nye er, at den evne er blevet så meget vigtigere end nogensinde før. Og også sværere end nogensinde før.

Man kan ikke fikse en dårlig virksomhedskultur

May 30, 2016
Vi kan alle kende forskel på en god og dårlig virksomhedskultur. Men du fikser næppe en dårlig kultur ved at tilkalde erhvervspsykologer og holde rundkredssamtaler.

Bjerget er din bedste læremester i godt lederskab

April 13, 2016
Jeg er lige kommet hjem fra bjerget. Igen. Jeg er hooked og skal af sted igen til sommer. Godt lederskab kommer fra at kende sig selv – virkelig kende sig selv – og have fundet fred med det. På godt og ondt.

Fandeme nej!

February 9, 2016
For ikke længe siden var der en bekendt, som betroede sig til mig. I dag er han i fyrrerne, sidder i et aldeles godt job og er på alle måder landet godt i livet...