Organisering

Fremtiden er tegnet af stadig større krav til performance og kvalitet. Vi tror på, at den bedste rådgivning opnås ved at sammensætte et team efter den enkelte klients specifikke behov. Den primære kraft bag teamet vil være os selv, men vi inddrager også ofte nøglemedarbejdere fra virksomheden i løsningen eller strategiske samarbejdspartnere. Vi samarbejder med nogle af de dygtigste rådgivere inden for de felter, der supplerer vores arbejde. Det drejer sig først og fremmest om andre lederrådgivere, management konsulenter og psykologer.

Strategiske samarbejdspartnere

Vi har et stort netværk og en bred berøringsflade til både strategiske samarbejdspartnere herhjemme og i udlandet samt dygtige ressourcer, der ansættes på bestemte projekter. Vi går aldrig på kompromis med den kvalitet, der tegner firmaet, når vi vælger samarbejdspartnere og projektressourcer.

Nogle af de virksomheder, vi samarbejder med, er:

  • Schumacher & Baumanns i Hamborg (www.schumacherbaumanns.com), der ledes af to passionerede og meget erfarne personer, der drives af en lyst til at lave strategi og forandring med respekt for lederens betydning for succes.
  • Xinfu i London (www.xinfu.com), der drives af Steve Tappin, som er en eminent kender af ledere og mennesker. Han er forfatter til Secrets of CEOs m.fl. og CEO confidant for flere af Englands FTSE 50 CEOs.
  • Properson (www.properson.dk), der drives af Jane Bruun, som er en af Danmarks mest erfarne testpsykologer og en sand mester i at afkode lederstil. Hun har udviklet vores lederanalyser.
  • Summit Consulting (www.summitconsulting.dk), der drives af nogle meget erfarne, skarpe og sympatiske psykologer, som er specialiserede i at udvikle ledere og skabe organisatorisk robusthed.
  • Derudover besætter vi vores projekter med yngre, højt kvalificerede medarbejdere, som ofte er trænet af de bedste strategihuse i verden.

Vi arbejder med klassisk vækst- og positioneringsstrategi, og jeres behov kan for eksempel være:

  • Vision, mission og værdier
  • Positionering og differentiering
  • Vækstinitiativer og implementering
  • Integration ved opkøb og fusioner

Nyheder

De ledere, der ikke forstår mennesker, får et problem i fremtiden

July 14, 2016
Ledelse har altid handlet om mennesker og gode ledere har altid været sublime kendere af mennesker. Det nye er, at den evne er blevet så meget vigtigere end nogensinde før. Og også sværere end nogensinde før.

Man kan ikke fikse en dårlig virksomhedskultur

May 30, 2016
Vi kan alle kende forskel på en god og dårlig virksomhedskultur. Men du fikser næppe en dårlig kultur ved at tilkalde erhvervspsykologer og holde rundkredssamtaler.

Bjerget er din bedste læremester i godt lederskab

April 13, 2016
Jeg er lige kommet hjem fra bjerget. Igen. Jeg er hooked og skal af sted igen til sommer. Godt lederskab kommer fra at kende sig selv – virkelig kende sig selv – og have fundet fred med det. På godt og ondt.

Fandeme nej!

February 9, 2016
For ikke længe siden var der en bekendt, som betroede sig til mig. I dag er han i fyrrerne, sidder i et aldeles godt job og er på alle måder landet godt i livet...