Louise Orbesen

2007-2010

Executive search, Heidrick & Struggles

2005-2007

Management consulting, BCG

2001-2005

Marketing, Toms og Arla Canada

1999-2001

Management consulting, McKinsey & Company

Louise Orbesen rådgiver topledere i erhvervslivet. Derudover har hun en fortid som strategikonsulent, headhunter og leder.

Hun har mere end 15 års erfaring med ledelse og strategi fra internationale rådgivningsvirksomheder og fra lederroller i industrien. Hun har i sin karriere arbejdet i tre spor, der alle centrerer sig om strategi og ledelse.

Uddannelse og baggrund

Louise er uddannet cand.merc. i strategi og ledelse fra Handelshøjskolen i Århus og har siden uddannet sig løbende herhjemme og i udlandet. Louise har boet i London, Toronto og Madrid.

Hun har udgivet en bog om “Vækst gennem opkøb og fusioner” på Børsens Forlag og har etableret et af Danmarks største netværk for kvindelige topledere: Women of Influence.

Kontakt

E-mail: lo@orbesen.com

​Tlf: +45 2478 7606

Nyheder

De ledere, der ikke forstår mennesker, får et problem i fremtiden

July 14, 2016
Ledelse har altid handlet om mennesker og gode ledere har altid været sublime kendere af mennesker. Det nye er, at den evne er blevet så meget vigtigere end nogensinde før. Og også sværere end nogensinde før.

Man kan ikke fikse en dårlig virksomhedskultur

May 30, 2016
Vi kan alle kende forskel på en god og dårlig virksomhedskultur. Men du fikser næppe en dårlig kultur ved at tilkalde erhvervspsykologer og holde rundkredssamtaler.

Bjerget er din bedste læremester i godt lederskab

April 13, 2016
Jeg er lige kommet hjem fra bjerget. Igen. Jeg er hooked og skal af sted igen til sommer. Godt lederskab kommer fra at kende sig selv – virkelig kende sig selv – og have fundet fred med det. På godt og ondt.

Fandeme nej!

February 9, 2016
For ikke længe siden var der en bekendt, som betroede sig til mig. I dag er han i fyrrerne, sidder i et aldeles godt job og er på alle måder landet godt i livet...