Om Orbesen

Orbesen er en konsulentvirksomhed, der fokuserer på personlig rådgivning af virksomheders topledelse om to ting. Strategi og ledelse. Eller skrevet på en anden måde – vi beskæftiger os med strategi for at tale om, hvor vi skal hen, hvordan og hvorfor. Vi beskæftiger os med lederskab, fordi det er nøglen til strategiens eksekvering og implementering.

Vi ved meget om strategi. Det reflekteres i CV’et og referencerne. Men vi ved faktisk endnu mere om lederskab. Særligt kompetente mennesker har en særlig mental anatomi. De tænker, føler og reflekterer på en særlig måde, som det kræver års erfaring og interesse at forstå.

Klienters potentiale

Orbesen adskiller sig fra mange andre rådgivere ved en særlig evne til at se klienters potentiale og sætte det ind i en strategisk sammenhæng. Vi er dedikerede og drives af at se resultater. Vi sætter barren højt, og vi tror på, at de bedste resultater nås i spændingsfeltet mellem skarp strategisk analyse og stor menneskelig indsigt.​

Nyheder

De ledere, der ikke forstår mennesker, får et problem i fremtiden

July 14, 2016
Ledelse har altid handlet om mennesker og gode ledere har altid været sublime kendere af mennesker. Det nye er, at den evne er blevet så meget vigtigere end nogensinde før. Og også sværere end nogensinde før.

Man kan ikke fikse en dårlig virksomhedskultur

May 30, 2016
Vi kan alle kende forskel på en god og dårlig virksomhedskultur. Men du fikser næppe en dårlig kultur ved at tilkalde erhvervspsykologer og holde rundkredssamtaler.

Bjerget er din bedste læremester i godt lederskab

April 13, 2016
Jeg er lige kommet hjem fra bjerget. Igen. Jeg er hooked og skal af sted igen til sommer. Godt lederskab kommer fra at kende sig selv – virkelig kende sig selv – og have fundet fred med det. På godt og ondt.

Fandeme nej!

February 9, 2016
For ikke længe siden var der en bekendt, som betroede sig til mig. I dag er han i fyrrerne, sidder i et aldeles godt job og er på alle måder landet godt i livet...