Toplederrådgivning

Som leder skal du vide, hvor du – og din forretning – skal hen. Du skal også vide, hvorfor og hvordan du gør det. Din succes er afgjort af, hvordan du tager beslutninger og forholder dig til de sværeste udfordringer. Og af, hvordan du eksekverer og leverer resultater. I lederstillingen er der sjældent tid til at træde tilbage og tænke de store og vigtige tanker.

Vi er specialister i at rådgive ledere personligt

Vi hjælper med at løse nogle af lederens  mest vedrørende udfordringer og overvejelser. Vi adskiller os fra mange andre rådgivere ved både at sparre på dine udfordringer og mål i forretningen, på din lederstil og på dine personlige ambitioner og udfordringer.

Vi har en stærk strategisk rådgiverbaggrund fra nogle af de mest anerkendte strategihuse i verden og dermed gode forudsætninger for at udfordre, sparre og facilitere strategier og mål for din forretning. Samtidig har vores rådgivere en særlig evne til at se og udvikle dig som leder og menneske. Alle har en lang og udtrykt interesse i mennesket og i dygtige menneskers ”mentale anatomi”.

Et typisk forløb

Et samarbejde med os er aldrig en oplevelse af at få et standard-produkt. Vi baserer ingen løsninger eller rådgivningsforløb på etablerede modeller eller koncepter. Vi kender de fleste modeller, teorier og koncepter, men alle rådgivninger er skræddersyet til den enkelte klient. Derfor bruger vi tid på at forstå behov og diskutere løsninger.

Sparringsrelation

De fleste ledere starter en sparringsrelation med et konkret behov for at opnå et mål eller et resultat – eller for at løse et problem eller en udfordring. De fleste forløb starter derfor med en acceleration af fokus og præstationer.

Det kan for eksempel involvere, at:

 • Vi bruger nogle af de mest solide lederanalyser
 • Vi involverer relevante tredjeparter (samtaler med kolleger, chefer, ansatte eller private partnere)
 • Vi involverer vores udenlandske partnere (se organisering) i at sætte møder op med nogle af verdens bedste inden for en problemstilling
 • Vi laver konkret strategisk analyse eller sparrer på kritiske præsentationer
 • Vi arbejder struktureret i to spor – forretning og ledelsesstil – der supplerer og forstærker hinanden

På den måde identificerer vi hurtigt og præcist de største indsatsområder og accelererer dit fokus og dine præstationer. Et indledende program vil ofte løbe over tre til seks måneder. Herefter kan samarbejdet udvikle sig til fortrolig sparring på lederens vigtigste udfordringer og beslutninger.

Vores samarbejdsstil

Vores samarbejdsstil i ledersparringsforløb er kendetegnet ved, at alle møder tager den tid, der skal til for at komme i mål (typisk halvanden til to timer), og at vi er fokuseret på at indfri resultaterne – ikke på processen – og vi gør det, der skal til, for at resultaterne indfris. Hver gang.

Du vil opleve, at vi er:

 • Personlige og nærværende
 • Rummelige og ekspanderende
 • Seriøse, direkte og ærlige
 • Ambitiøse og udfordrende
 • Vedholdende og fokuserede
 • Intelligente
 • Ekstreme og kompromisløse (hvis det er det, der skal til)

Mere information Kontakt: lo@orbesen.com

Nyheder

De ledere, der ikke forstår mennesker, får et problem i fremtiden

July 14, 2016
Ledelse har altid handlet om mennesker og gode ledere har altid været sublime kendere af mennesker. Det nye er, at den evne er blevet så meget vigtigere end nogensinde før. Og også sværere end nogensinde før.

Man kan ikke fikse en dårlig virksomhedskultur

May 30, 2016
Vi kan alle kende forskel på en god og dårlig virksomhedskultur. Men du fikser næppe en dårlig kultur ved at tilkalde erhvervspsykologer og holde rundkredssamtaler.

Bjerget er din bedste læremester i godt lederskab

April 13, 2016
Jeg er lige kommet hjem fra bjerget. Igen. Jeg er hooked og skal af sted igen til sommer. Godt lederskab kommer fra at kende sig selv – virkelig kende sig selv – og have fundet fred med det. På godt og ondt.

Fandeme nej!

February 9, 2016
For ikke længe siden var der en bekendt, som betroede sig til mig. I dag er han i fyrrerne, sidder i et aldeles godt job og er på alle måder landet godt i livet...