Ydelser

Orbesen arbejder bag scenen med nogle af danske lederes mest vedrørende overvejelser. Vi ved, at selv de bedste ledere kan skabe signifikant større resultater for sig selv, toplederteamet og virksomheden, når de griber det rigtigt an. Det er vi specialister i.

Vi adskiller os fra mange andre rådgivere ved at kombinere strategisk skarphed med en stor menneskelig indsigt. Vores rådgivning er nede på jorden, relevant og tager hensyn til den virkelige verdens kompleksitet. Vi går efter de bedste resultater, og vi stopper ikke, før de er realiseret.

Vi arbejder på tre niveauer – forretning, ledelse og personligt – uanset om vi arbejder med den enkelte topleder, direktionen eller virksomhedens strategi.

Orbesen yder rådgivning inden for følgende tre områder:

  • Toplederrådgivning
  • Udvikling af lederteams (direktioner, partnergrupper og bestyrelser)
  • Virksomhedens strategi

Nyheder

De ledere, der ikke forstår mennesker, får et problem i fremtiden

July 14, 2016
Ledelse har altid handlet om mennesker og gode ledere har altid været sublime kendere af mennesker. Det nye er, at den evne er blevet så meget vigtigere end nogensinde før. Og også sværere end nogensinde før.

Man kan ikke fikse en dårlig virksomhedskultur

May 30, 2016
Vi kan alle kende forskel på en god og dårlig virksomhedskultur. Men du fikser næppe en dårlig kultur ved at tilkalde erhvervspsykologer og holde rundkredssamtaler.

Bjerget er din bedste læremester i godt lederskab

April 13, 2016
Jeg er lige kommet hjem fra bjerget. Igen. Jeg er hooked og skal af sted igen til sommer. Godt lederskab kommer fra at kende sig selv – virkelig kende sig selv – og have fundet fred med det. På godt og ondt.

Fandeme nej!

February 9, 2016
For ikke længe siden var der en bekendt, som betroede sig til mig. I dag er han i fyrrerne, sidder i et aldeles godt job og er på alle måder landet godt i livet...